Sauli ja Adam shoppailivat Hollywoodissa – Saulia luultiin exäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ylivoimaisesti tunnetuin julkkistähti viihdemaailmassa on nykyisin Sauli Koskinen, joka seurustelee poptähti Adam Lambertin kanssa. Poikapari vietti äskettäin joulunsa Helsingissä vauhdikkaissa merkeissä, kun he ottivat yhteen yökerhon edustalla ja joutuivat putkaan.

Sittemmin riita sovittiin ja julkkispari palasi Yhdysvaltoihin. Eilen Sauli ja Adam joutuivat paparazzien ristituleen shoppaillessaan ruokaa Whole Foods -kaupassa Hollywoodissa. Julkkispari hymyili leveästi kuvaajille, mutta paparazzikuvat myös Staralle välittävä amerikkalainen Splash News uutisoi Adamin shoppailleen poikaystävänsä Drake LeBryn kanssa. Niin ei tietenkään ollut, sillä Draken kanssa Adam seurusteli jo kauan ennen Saulia.



Kuva: Splash News



Kuva: Splash News



Kuva: Splash News

Adam Lambert nousi kuuluisuuteen sijoituttuaan vuonna 2009 toiseksi suositussa American Idol -kilpailussa. Hän julkaisi debyyttialbuminsa pian ohjelman jälkeen loppuvuodesta 2009, ja albumi nousi Billboard 200 -listan sijalle 3. Pitkään myös Suomen albumilistalla viihtynyt Lambert on tullut tunnetuksi erityisesti hittisingleistään Whataya Want From Me, If I Had You ja debyyttialbumin nimikkokappaleesta For Your Entertainment.