TV-opas avattu Starassa – yhteistyössä Iltapulu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime viikolla verkossa lanseerattiin suomalaisille uusi televisio-ohjelmien opas Iltapulu. Telkku.comin luojan Anssi Kivirannan uusi palvelu on nyt löytänyt kumppanikseen Staran, joka on Suomen suurin viihdealan verkkomedia. Iltapulu toimittaa jatkossa materiaalin Staran uuteen TV-oppaaseen.

– Meille on tärkeää tarjota lukijoille mahdollisimman monipuolinen viihdepaketti ja olimme jo pitkään suunnitelleet Staraan omaa TV-opasta. Iltapulun kanssa voimme nyt tarjota lukijoillemme ilmaiskanavien ajankohtaiset ohjelmatiedot kätevästi yhdellä silmäyksellä. Staran kautta Iltapulu tavoittaa viikossa jopa 400.000 potentiaalista eri lukijaa, Staran toimitusjohtaja Jocka Träskbäck kertoo.

– Staraa luetaan paljon kannettavilla päätelaitteilla samaan aikaan television katselun kanssa. Mediat eivät kuitenkaan sulje toisiaan pois, vaan ennemminkin vain täydentävät toisiaan, Träskbäck lisää.

Staran uusi TV-opas löytyy tästä.

Iltapulun perusajatuksena on listata yhdelle sivulle kaikki kotimaiset ilmaiskanavat, jolloin käyttäjän ei tarvitse vaihtaa sivuja eri kanavanippujen välillä.

– Suomessa on nykyään lukuisia laadukkaita ja kaikille ilmaisia televisiokanavia. Monelle suurin osa on jäänyt täysin huomaamatta, koska ne eivät ole mukana televisio-oppaiden etusivuilla, Iltapulu palvelun perustaja Anssi Kiviranta kertoo.

Stara on vuonna 2003 perustettu verkossa ja mobiilissa julkaistava viihdemedia, joka on ollut vuodesta 2006 saakka markkinajohtaja. Verkkosivustolla on 930.000 eri lukijaa kuukaudessa ja palvelu sisältää maan suurimman viihdealan juttuarkiston 35.000 artikkelia vuodesta 2001 lähtien. Staraa kustantaa yksityisessä omistuksessa oleva tamperelainen Stara Media Oy.