Terhi Alanya

Kuva: Nelonen

Haastattelussa Terhi Alanya

Haastattelut, · Stara.fi

Turkki on lukeutunut jo vuosikymmenten ajan suomalaisturistien suosikkikohteisiin, sillä monipuolinen maa tarjoaa nähtävää ja koettavaa moniin tarpeisiin. Televisiokatsojat ovat saaneet seurata suomalaisten matkaoppaiden työtä Turkissa jo muutaman vuoden ajan Nelosen Matkaoppaat-sarjassa, jonka neljäs tuotantokausi alkoi syyskuun lopussa.

Kuva: Nelonen

Matkaoppaat-Terhi: ”Pedikyyrin pitäisi olla lakisääteistä”

Viihdeuutiset, · Stara.fi

Matkaoppaat-realitysarjasta tunnetuksi tullut kohdepäällikkö Terhi Alanya kertoi Staralle Alanyassa saatavista kauneudenhoitoalan palveluista. Hän suosittelee suomalaisia käyttämään rohkeasti alueen kauneusalan palveluita, vaikka suomalaiset eivät ole sellaiseen tottuneet.

Kuva: Nelonen

Terhi Alanya matkaoppaan työstä: ”Eihän sitä muuta tarvitse”

Viihdeuutiset, · Stara.fi

Matkaoppaan työ on tunnetusti monin tavoin antoisaa, sillä työssä saatavat kokemukset ovat hyvin monipuolisia. Painajaismaisten tilanteiden vastapainona työ on parhaimmillaan erittäin palkitsevaa. Televisiosta tuttu Terhi Alanya kertoi Staralle uransa kohokohdat molemmista päistä.

Kuva: Nelonen

Matkaoppaat-Terhi huolissaan: ”Ne ovat kaikki kännissä”

Viihdeuutiset, · Stara.fi

Turkissa sijaitseva varsinkin nuorten bileturistien suosima Alanya lukeutuu kohteisiin, joissa sattuu ja tapahtuu keskimääräistä enemmän. Alkoholin liiallinen ja veden liian vähäinen nauttiminen ovat turistien yleisimmät virheet.

Kuva: Nelonen

”Makkaraa, munia ja Johanna Tukiaisen kirja”

Matkailu Viihdeuutiset, · Stara.fi

Eräs matkaoppaan työn kohokohdista on saada asiakkailta tuliaisia. Nykyisin lomakohteen kulmakaupasta voi ostaa vaikkapa Batteryä, Lonkeroa ja salmiakkimakeisia, mutta 10 vuotta sitten tilanne oli aivan toinen.

Kuva: Jussi Eerola

Matkaoppaat-Terhin kuuma vinkki nuorille bileturisteille: ”Vähän hutikassakin ymmärtää”

Matkailu, · Stara.fi

Turkki on lukeutunut jo vuosikymmenten ajan suomalaisturistien suosikkikohteisiin. Televisiokatsojat ovat saaneet seurata suomalaisten matkaoppaiden työtä Turkissa Nelosen Matkaoppaat-sarjassa, jonka neljäs tuotantokausi alkoi syyskuun lopussa.

Kuva: Nelonen

Matkaoppaiden Terhin viisi suosikkinähtävyyttä Etelä-Turkissa

Matkailu, · Stara.fi

Etelä-Turkin turkoosia rantaviivaa kutsutaan Turkin Rivieraksi. Matkaoppaat-ohjelman Terhi Alanya paljastaa nyt rannikon suosikkikohteensa. Mikä parasta, kaikki on kätevästi automatkan päässä Antalyasta.