Uusi aikakauslehti Etuovi aloittaa kesällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen lehtitarjonta lisääntyy ensi kesänä, kun tamperelainen Hitbeat-yritys julkaisee Etuovi-aikakauslehden. 12 kertaa vuodessa ilmestyvä lehti keskittyy nuorison pop-kulttuuriin, musiikkiin, elokuviin ja harrastuksiin. Kohderyhmänä on 12-20-vuotiaat nuoret ja nuoret aikuiset.

Julkaisu tulee tekemään laajamittaista sisältöyhteistyötä suositun Stara-verkkolehden kanssa, jonka päätoimittaja Jocka Träskbäck on nimitetty myös Etuovi-lehden päätoimittajaksi. Lehden toimitus tulee olemaan rakenteeltaan kevyt ja pitkälti freelancer-pohjainen.

– Suomesta ja maailmalta löytyy runsas joukko asiansa osaavia suomalaisia freelancereita, joiden käyttäminen on helppoa ja kustannustehokasta. Heidän ja Stara.fi:n sisällön avulla voimme pitää organisaatiomme tarpeeksi kevyenä ja tuottaa silti laadukasta viihdesisältöä, Träskbäck kertoo.

Hitbeat on tarjonnut vuodesta 2000 saakka Etuovi-tunnuksella yrityksille internetpalveluja, kuten verkkosivustojen ja tietokantojen suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa. Nyt toiminnan on tarkoitus laajentua myös lehtijulkaisuksi, mutta meneillään oleva tavaramerkkikiista tulee mahdollisesti viivästyttämään lehden julkaisun aloittamista.