Paris Hiltonin ruumiinavauspatsas kuohuttaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen taiteilija Daniel Edwards kuohutti taannoin poptähti Britney Spearsia esittäneellä patsaalla, jossa alaston poppari oli juuri synnyttämässä. Nyt Edwards kuohuttaa vuorostaan teoksella, jossa nähdään Paris Hilton.

Paris Hiltonin ruumiinavaus -nimisessä teoksessa luonnollisen kokoinen Hilton makaa alastomana selällään, jalat levällään ja toinen jalka ylhäällä. Hänen yllään on vain päässä oleva tiara. Hiltonin kädessä on matkapuhelin ja oikealla rinnalla lepää hänen Tinkerbell -koiransa. Koiralla on päässään samanlainen tiara kuin emännälläkin, lehdistötiedote kertoi.

Paris Hilton Autopsy ruumiinavaus

Taiteilijan mukaan teoksen tarkoitus on valistaa nuoria rattijuopumuksen vaaroista. Kuvia teoksesta löytyy sen omalta verkkosivustolta.

Patsas asetetaan julkisesti esille 11. toukokuuta avattavassa näyttelyssä Capla Kesting Fine Art -galleriassa. Hiltonin ja Spearsin lisäksi Daniel Edwards on ikuistanut aikaisemmin esimerkiksi Suri Cruisen ulosteen.