Basshunter pokasi autonkuljettajaansa kesken haastattelun!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittilistojen sijoituksilla mitattuna Ruotsin kaikkien aikojen kolmanneksi menestyneimmäksi artistiksi noussut Basshunter esiintyi viime keskiviikkona Helsingissä Elämä Lapselle -konsertissa. Stara tavoitti poptähden puhelimitse, kun hän oli matkalla lentokentälle.

Edellisen illan railakkaiden jatkobileiden takia edelleen tärissyt ruotsalaispoppari antoi haastattelun autosta, jota ohjasti suomalainen naiskuljettaja. Basshunter kertoi yrittäneensä suudella naista jo edellisenä iltana, ja sama pokaaminen jatkui myös kesken haastattelun.

– Kuljettajani nimi on Eeva ja hän on ehdottomasti seksikkäin autonkuljettaja, joka minulla on koskaan elämässäni ollut. Yritin suudella häntä eilen, mutta hän ei suostunut. Uskon, että jos tapaisin hänet työajan ulkopuolella, hänen pokaamisensa olisi hieman helpompaa.

Tämän jälkeen Basshunter keskeytti jälleen haastattelun kysyäkseen naiselta puhelinnumeroa. Suoralta kädeltä sitä ei kuitenkaan herunut, vaan kuljettaja halusi tietää miksi poptähti sitä tarvitsisi.

– Koska haluan pyytää sinua ulos seuraavan kerran kun tulen Suomeen, artisti selitteli saamatta kuitenkaan numeroa.

Muutaman minuutin jutustelun jälkeen Basshunter ojensi puhelimen kiertuemanagerilleen saadakseen keskustella  kuljettajan kanssa rauhassa. Pian tähti kuitenkin palasi langan päähän, mutta ei kertonut saiko puhelinnumeroa vai ei. Hulvaton puhelinhaastattelu julkaistaan lähiaikoina kokonaisuudessaan Staran podcastina.