Tuksu kasvot paketissa: ”Olisin voinut vaikka kuolla!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kohujulkkis Johanna Tukiainen kertoi muutama päivä sitten julkaisevansa kesäksi oman singlen. Kappaleen nimi on Kuuluisuus on mua varten. Nyt kappaleesta kuullaan ensimmäiset maistiaiset.

Johanna Tukiainen nähdään Seiskan videolla laulamassa studiossa tulevaa singleään. Kappaleesta voidaan olla montaa mieltä, mutta erityisesti videossa ihmetyttää Tuksun otsan ja nenän peittävä side. Tuksu kommentoi tapausta myös itse.

– Olin pahassa tapaturmassa, mutta onneksi ei käynyt huonommin. Mä yritän aina ajatella optimistisesti elämässä. Olisin voinut vaikka kuolla tai halvaantua siinä pudotuksessa, Tukiainen kertoo videolla.

Tukiaisen siskokset kaavailevat yhteissinglestään kesähittiä ja luvassa on myös toinen singlejulkaisu, mikäli ensimmäinen saa hyvän vastaanoton.