Aikakone myi paluulevyllään kultaa

Viihdeuutiset · Stara.fi

1990-luvulla menestystä niittäneen Aikakone-yhtyeen paluulevy Vuosisadan Rakkaustarina on myynyt kultalevyyn oikeuttavan määrän, eli 10.000 kappaletta. Virallisesti 26. toukokuuta julkaistava levy on ollut jo pitkään myynnissä valtakunnallisen kioskiketjun myymälöissä.

Kyseessä on Aikakone-yhtyeen neljäs studioalbumi. Levyn tuotannossa ovat olleet mukana muiden muassa tuottajat Mats Tärnfors, Jukka Backlund, Aku Sinivalo, Pekko Haimi, Sami Auranen ja Jani Saastamoinen. Musiikin kerrotaan olevan on dancepainotteista Aikakonetta päivitettynä tämä päivän soundeilla.

Levyn ensimmäinen single Vuosisadan Rakkaustarina on ollut kevään ajan aktiivisoitossa Suomen radioissa. Levyn toinen single Linnunradalla on juuri toimitettu radioihin. Yhtyeen kokoonpano on pysynyt samana alusta saakka. Maki, Sani, Alex ja Vera keikkailevat jatkuvasti ympäri Suomen, ja Veran ollessa äitiyslomalla häntä lomittaa Susanna Laine. Syksyllä yhtye suuntaa 15-vuotisjuhlakiertueelle.

Uusimmat