Tässä on maailman surkein häävideo – katso ja hämmästy

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme aiemmin tänään häävideosta, jonka lopputulos oli niin surkea että hääpari vei asian oikeuteen. Tuomioistuin määräsi hääkuvaajan maksamaan pariskunnalle mittavat korvaukset kärsimyksistään.

Nyt näyte tästä videosta on päätynyt julkisuuteen ja sen voi katsoa artikkelin alta.

Brittipariskunnan häävideolla nähtiin pariskunnan ja vieraiden sijaan lähinnä päitä ja ruohoa sekä ihmisiä, jotka eivät edes liittyneet häihin. Kuvaaja ei myöskään sattunut olemaan oikeassa paikassa oikeaan aikaan silloin, kun pariskunta vihittiin ja kun he leikkasivat hääkakkunsa.

Pariskunta oli maksanut videosta 350 puntaa. Oikeus määräsi kuvaajan palauttamaan rahoista 150 puntaa sekä maksamaan lisäksi korvauksena 600 puntaa ja pariskunnan matkakorvaukset ja oikeudenkäyntikulut.