Etuovi.com tyhjenee asunnoista – Jokakoti.fi ohitti jo kohteiden määrässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime viikolla kuinka suomalaisen asuntoilmoittelun saralla on tapahtumassa merkittävä uusjako, kun suuret kiinteistövälittäjät ovat jättämässä Alma Median omistaman Etuovi.com -verkkopalvelun. Kovin pitkään asiassa ei odoteltu, sillä Jokakoti.fi on jo nyt ohittanut Etuovi.comin selvästi myytävien kohteiden määrässä.

Jokakoti.fi -palvelussa on tällä hetkellä myynnissä yhteensä 51.242 kohdetta, kun Etuovi.com -palvelussa on myynnissä enää vain 38.551 kohdetta. Esimerkiksi Helsingissä Jokakoti.fi tarjoaa 2.605 kohdetta ja Etuovi.com vain 1.879 kohdetta. Tampereella samat luvut ovat 1.635 ja 1.391 kohdetta. Oulussa Etuovi.com on jäänyt 1487 kohteellaan Jokakoti.fin 1.936 kohteen jalkoihin. Ero ovat siis kautta linjan merkittäviä Jokakoti.fi -palvelun hyväksi.

Jokakoti.fi siirtyi viime vuoden maaliskuussa uuden Jokakoti Oy -yrityksen alaisuuteen. Yrityksen omistajien joukossa on useita merkittäviä kiinteistövälittäjiä. Jatkossa asuntoilmoitukset löytyvät Jokakoti.fi-palvelun lisäksi vain kiinteistövälittäjien omilta verkkosivuilta. Samalla suurimpien välittäjen asunnot poistuvat siis myös Oikotie-palvelusta.

Uusimmat