Harry Styles penis paljaana nettikuvassa? ”Minä en ole siinä kuvassa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on noussut nopeasti teinityttöjen suursuosikiksi ympäri maailmaa. Britannian X Factor -kilpailussa syntynyt bändi niittää parhaillaan menestystä myös Suomessa. Yksi bändin suosituimmista jäsenistä on 17-vuotias Harry Styles.

Harry Styles on ollut viime aikoina otsikoissa romanssinsa takia, sillä nuori poppari deittailee 32-vuotiaan Caroline Flackin kanssa. Nyt poikabändiläisen väitetään esiintyvän verkossa nopeasti leviässä alastonkuvassa. Kohutussa nakukuvassa nähdään mies, joka poseeraa kylpyhuoneessa penis esillä. Henkilön kasvot eivät kuitenkaan paljastu kameran salamavalon takia.

Harry kiisti pian kuvan leviämisen jälkeen, ettei hän ole kuvassa esiintyvä henkilö. Monet popparin faneista uskovat kuvan olevan vain törkeää pilaa, kun taas joidenkin mielestä henkilö muistuttaa huomattavasti teinitähteä. Yhdistävänä tekijänä on pidetty henkilön kaulalla roikkuvaa korua, joka muistuttaa popparin käyttämää kaulakorua.

One Direction -yhtye perustettiin X Factor -ohjelmassa, kun viisi nuorta miestä ei yksinään menestynyt kisassa. Heitä pyydettiin perustamaan bändi, ja sen jälkeen menestystä on tullut roppakaupalla. Yhtyeen ensimmäinen single What Makes You Beautiful nousi suoraan brittilistan ykköseksi ja esikoisalbumi Up All Night julkaistiin marraskuussa.

Uusimmat