Etuovi.comin syöksy kiihtyy – potkut jopa kolmasosalle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen suurimmat kiinteistövälittäjät ilmoittivat taannoin keskittävänsä ilmoittelunsa omistamaansa Jokakoti.fi -palveluun, josta onkin tullut nopeasti Suomen suurin asuntoilmoittelun palvelu. Päätöksen myötä Alma Median julkaiseman Etuovi.comin ilmoitusmäärä on nopeasti romahtanut.

Tänään Alma Media ilmoitti aloittavansa YT-neuvottelut ja organisaation uudelleenjärjestelyt. Toisin sanoen yhtiö joutuu heikon menestyksen vuoksi supistamaan merkittävästi henkilöstöään. Asiakaspako on iskenyt yhtiöön dramaattisesti, ja Alma Media myöntääkin, että ongelmien taustalla on asuntokaupan ilmoittelun kilpailutilanteen muuttuminen.

Nyt alkavat YT-neuvottelut koskevat koko Alma Mediapartners Oy -tytäryhtiön henkilöstöä. Yhtiön alustavan näkemyksen mukaan sen henkilökunnan määrä saattaa neuvottelujen tuloksena vähentyä henkilötyövuosissa mitattuna jopa yli kolmanneksella.