Oikeus tuomitsi ruman vaimon maksamaan aviomiehelle korvauksia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vanhat sanonnat toteavat, että kauneus on katsojan silmässä ja vain sisäinen kauneus on tärkeää. Totuus voi kuitenkin olla hieman toisenlainen. Ainakin Kiinassa, jossa aviomies haastoi liian ruman vaimon oikeuteen ja sai noin 100.000 euron jättikorvaukset.

Kiinalainen Jian Feng rakastui palavasti kuvankauniiseen naiseen ja päätyi hänen kanssaan pian myös naimisiin. Onnellinen aviopari sai myöhemmin tyttären, joka oli miehen mukaan kuitenkin aivan liian ruma. Miehen mielestä lapsi ei muistuttanut kumpaakaan vanhemmistaan, joten hän epäili vaimon pettäneen häntä toisen miehen kanssa, Mina-uutistoimisto kertoi.

Näin ei kuitenkaan ollut. Tytär oli nimittäin perinyt ulkonäkönsä äidiltään, joka joutui myöntämään totuuden. Hän oli ennen tulevan miehensä tapaamista käynyt muokkaamassa ulkonäköään paremmaksi useissa kauneusleikkauksissa. Asian paljastuttua mies haki avieroa ja haastoi vaimon oikeuteen, koska hänelle oli valehdeltu. Tuomioistuin määräsi vaimon maksamaan noin 100.000 euron korvaukset. Etelä-Koreassa teettämiinsä leikkauksiin nainen oli käyttänyt noin 80.000 euroa.