Vanessa Hudgens strippasi peppu pystyssä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Disneyn huippusuosittujen High School Musical -teinielokuvien myötä suursuosioon aikanaan noussut 23-vuotias Vanessa Hudgens nähdään usein Hollywoodin kaduilla paljastavissa asuissa. Neitokainen käy ahkerasti kuntosalilla, ja paparazzit seuraavatkin häntä kuin hai laivaa.

Nyt Vanessa tekee selvää irtiottoa kiltin Disney-tähden roolistaan, vaikka kiltteys karisi tosin jo taannoisten alastonkuvien vuodettua julkisuuteen. Pian Vanessa nähdään Cindy Paulsonin elämään perustuvassa The Frozen Ground -elokuvassa, josta on nyt vuotanut kuvakaappauksia julkisuuteen. Niissä kaunotar nähdään keikistelemässä rohkeissa asennoissa alusvaatteisillaan.

Nykyään Vanessa Hudgens seurustelee 20-vuotiaan näyttelijän Austin Butlerin kanssa. Äskettäin Vanessa sai kuvattua elokuvan Spring Breakers. Viime syksynä näyttelijä-laulaja kiinnitettiin Frozen Ground -murhaelokuvaan, jossa hän näyttelee sarjamurhaajan uhria. Seuraavaksi neitokainen nähdään valkokankaalla muun muuassa elokuvissa Gimme Shelter ja Journey 2: The Mysterious Island. Taannoin Vanessa poseerasi Candie’s-vaatemalliston mainoskuvissa pienessä hameessa ja bikineissä.