14-vuotias teinityttö pokasi äitinsä aviomiehen – tekivät lapsen

Ohhoh! · Neea Jokinen

Perhesuhteet voivat rikkoutua, jos esimerkiksi vaimo rakastuukin vaikkapa aviomiehensä veljeen tai lapsensa kumppaniin. Yllättävät sukuyhteisön sisällä tapahtuneet parisuhdemuutokset saattavat aiheuttaa rajujakin riitatilanteita ja katkaista perhesiteitä.

Nyt Kiinassa on tullut ilmi tapaus, jossa teinitytön kerrotaan tehneen rakkauslapsen äitinsä aviomiehen kanssa. Fangting-tyttö aloitti 14-vuotiaana suhteen 34-vuotiaan isäpuolensa Liu Guochangin kanssa, ja he saivat tyttövauvan. Perheen Huang-äidillä ja Liu-miehellä on myös yhteinen poikalapsi.

Alaikäiseen tyttöön rakastunut Liu Guochang on siis poikalapsen isä ja tyttövauvansa ”pappapuoli”. Nykyään 16-vuotias teinityttö lähetti aiemmin tänä vuonna äidilleen viestin, jossa hän teki avioerovaatimuksen ja uhkasi haastaa vanhempansa oikeuteen.

– Olen nyt isäpuoleni Liu Guochangin vaimo. Olemme olleet yhdessä kahden vuoden ajan ja meillä on tytär. Ole kiltti ja hae avioeroa. Vien asian oikeuteen, jos et eroa hänestä, teinityttö kirjoitti shokeeraavassa tekstiviestissään Jiangnan City Daily -lehden mukaan.

Perheenäiti sai tietää aviomiehensä ja tyttärensä insestimäisestä suhteesta vuonna 2009, kun hän löysi lapsensa kirjoittaman rakkauskirjeen. Järkyttävän löydön jälkeen Huang Changhong -äiti muutti tyttärensä asumaan isovanhempien luokse. Isäpuoli kuitenkin jatkoi seksisuhdetta ja tapasi teinityttöä viikonloppuisin.

Pari karkasi lopulta Jiangxin provinsissa sijaitsevasta talostaan vuoden kestäneen salasuhteen jälkeen. Lainvastaisen pariskunnan tyttövauvan syntymän jälkeen isäpuoli lähetti vaimolleen tekstiviestin, jossa hän onnitteli häntä isoäidiksi tulemisesta. Perheenäiti ei kestänyt tilannetta ja otti taannoin yhteyttä poliisiin.

Isäpuoli pidätettiin toukokuussa. Oikeudenkäynnin aikana teinityttö kertoi tuomarille olevansa umpirakastunut äitinsä aviomieheen. Lisäksi hän kertoi antaneensa suostumuksensa seksuaaliselle suhteelle. Liu-isäpuoli tuomittiin äskettäin 11 vuodeksi vankilaan muun muassa raiskauksesta ja alaikäiseen sekaantumisesta.