BB-Johannan alastonkuvia ylistetään amerikkalaissivustolla: ”Niin paljon parempaa!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen Big Brother -talossa viime syksyn tuotantokaudella asustanut BB-Johanna, eli Johanna Pulkkinen, nähtiin talossa useasti suihkuttelemassa alastomana. Nyt Johannan alastonkuvat on julkaistu suositulla verkkosivustolla, joka hehkuttaa suomalaista kaunotarta.

Johannan alastonkuvat levisivät verkkoon heti hänen astuttuaan taloon ja suunnattua ensimmäisen kerran alastomana suihkuun. Sittemmin kuvat ovat levinneet laajalti, ja nyt miljoonien lukijoiden amerikkalaissivusto Egotastic kehuu kuvia vuolaasti.

Rohkeisiin kuviin keskittynyt verkkosivusto toteaa jo jutun otsikossa Johannan olevan muistutus siitä, että Big Brother on niin paljon parempaa ulkomailla. Johanna nähdään kuvagalleriassa yhteensä 16 eri valokuvassa, jotka ovat todennäköisesti peräisin Big Brother -nettilähetyksistä.

Kuva: Egotastic
Kuva: Egotastic