Mies haki lapsenvahtia – ilmoitus tarjosi seksifantasiasta lisätuloja

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Monissa elokuvissa perheen lapsenvahtina nähdään perinteisesti erittäin seksikäs nuori neitokainen, jota perheenisä katselee himoiten vaimonsa silmien välttäessä. Nyt eräs mies haluaa tehdä fantasiastaan totta.

Kuva: Craigslist
Kuva: Craigslist

Rhodeislandilainen isä nimittäin hakee Graigslist-sivuston ilmoituksella lapsenvahtia, joka suostuisi katsomaan hänen tenaviensa perään viikoittain 10 dollarin, eli 8 euron, tuntitaksalla. Mies toivoo lapsenvahdilta muun muassa hyvää taitoa parivuotiaiden lasten kanssa.

Perheenisän toiveet eivät kuitenkaan jää tähän, vaan hänellä on lapsenvahdille härskimpi ehdotus. Mies tahtoo nuoren neidon täyttävän myös hänen seksifantasiansa ja suostuvan ehdottamiinsa leikkeihin. Ilmoituksessaan työnantaja vaatii, että tämä osa työtehtävästä täytyy pitää ehdottomasti salassa hänen vaimoltaan.