Tytöksi syntynyt poika rakastui äitinsä bestikseen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aito rakkaus ei kysy aikaa, paikkaa, siviilisäätyä tai sukupuolta. Näin kävi 19-vuotiaalle transseksuaalille ja hänen äitinsä parhaalle kaverille. Barber Bobby Fransis Barnes kertoo ihastuneensa hänen äitinsä parhaaseen ystävään, 31-vuotiaaseen Donna Priceen, jo viisivuotiaana.

Donna oli tällöin ollut jo monta kertaa tytön lapsenvahtina, Bobbyn vaippaiästä asti. Bobbyn 41-vuotias Tracey-äiti ja Donna ajautuivat vuosien saatossa ystävyyssuhteessaan erilleen, mutta Bobby törmäsi Donnaan viime vuonna sattumalta brittiläisessä pubissa.

Nyt miehenä elävä Bobby oli tunnistanut Donnan välittömästi ja tuntenut edelleenkin olevansa ihastunut naiseen. Pariskunta ryhtyi seurustelemaan. Donna myöntää tilanteen pelottaneen häntä aluksi, sillä hän ei ollut varma Bobbyn äidin mielipiteestä asiaan. Tracey on antanut siunauksensa sydänkäpysille ja sanoo olevansa onnellinen heidän puolestaan. Donnalla on kolme omaa lasta.

– Oikeastaan se oli huojentavaa, että Bobby seurusteli nyt Donnan kanssa, koska pojallani oli paljon ikäisiään tyttöystäviä aiemmin, Tracey paljastaa Mirror-lehdelle.

Bobby odottaa pääsyä sukupuolenvaihdokseen, sillä hän on tuntenut itsensä pojaksi jo lapsesta lähtien. Bobbyn perhe on tukenut häntä aina, vaikka hän on joutunutkin taistelemaan väärän sukupuolensa vuoksi lähes koko ikänsä ajan. Nyt hän on omien sanojensa mukaan saanut tarpeekseen ja on täysin valmis elämään. Rakastavaiset ovat tatuoineet toistensa nimet ranteisiinsa.