Poliisi pidätti prostituoidun – otti ensin suuseksiä vastaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Valtion viranomaisena poliisilta odotetaan usein tietynlaista moraalia ja lain noudattamista. Monesti uutisoinnin kohteeksi pääsee tapauksia, joissa lainvartija on kuitenkin lipsahtanut kaidan tien toiselle puolen.

Nyt Pennsylvaniassa peiteoperaatiota suorittanut poliisi Ronald DePellegrin on toiminut tavalla, joka ei saa yleistä hyväksyntää. Mies otti yhteyttä Diana Gross -nimiseen naiseen, jonka epäiltiin kauppaavan seksiä Pittsburgh Backpage -nimisellä nettisivustolla.

Poliisi sopi hänen kanssaan tapaamisen ja neuvotteli puolen tunnin tapaamisen hinnaksi 145 dollaria, eli 118 euroa. Pari tapasi homesteadilaisessa talossa. DePellegrin suostui ottamaan vastaan suuseksiä Beckie Dymon -nimellä esiintyvältä naiselta.

Akti oli jo hyvässä vauhdissa, kun poliisi keskeytti sen ja valehteli kyttien olevan tulossa. Tämän jälkeen hän paljasti itse olevansa poliisi, ja pidätti naisen. Grossin asianajajan Michael Waltmanin mukaan DePellegrinin käytös virkatehtävässä oli epäsopivaa. Syyttäjänviraston mukaan miehen käytös ei kuitenkaan estä heitä etenemästä Grossin tapauksessa, uutisoi AP-uutistoimisto.