Peniksen esinahkaa kasvorasvassa – skandaali nolaa superjulkkista

Lifestyle Ohhoh! · Stara.fi

Maailman tunnetuimpiin ja rikkaimpiin televisiotähtiin lukeutuva Oprah Winfrey perusti taannoin oman televisiokanavansa, joka ei ole kuitenkaan menestynyt aivan odotetulla tavalla. Nyt hän on kuitenkin kohuotsikoissa Yhdysvalloissa syntyneen skandaalin takia.

Aktivistit ovat nimittäin paljastaneet, että Oprahin nimissä myytävässä kasvorasvassa on eräänä ainesosana soluja, jotka ovat peräisin poikien ympärileikattujen penisten esinahasta. Tapauksen paljastuminen on saanut aktivistit osoittamaan mieltään, sillä julkisesti Oprah on ilmoittanut vastustavansa tyttöjen ympärileikkausta.

– On todella surullista, että joku tyttöjen ympärileikkauksen näin korkean profiilin vastustaja käyttää hyväkseen tuotetta, joka on peräisin poikien ympärileikauksesta, aktivisti Glen Callender kertoi Splash Newsin mukaan.

Kuva: Splash
Kuva: Splash