Lady Gaga alastomana ja rohkeassa kansikuvassa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin artisteihin lukeutuva Lady Gaga on tekemässä paluuta esiintymislavoille. Tähti julkaisi alkuviikosta uuden Applause-singlensä suunniteltua aikaisemmin, sillä kappaleesta ehti vuotaa nettiin lukuisia huonolaatuisia versioita.

ladygaga14082013e

Kuva: Instagram, Inezvinoodh
Kuva: Instagram, Inezvinoodh

Lady Gaga on nähty paluunsa myötä myös entistä uskaliaammissakin kuvissa. Nyt laulajatar jatkaa aggressiivista paluutaan parrasvaloihin poseeraamalla V-lehden tuoreessa rohkeassa kannessa. Kansikuvassa adrogyynin oloisen Gagan yläosaa peittää pelkkä niukka, kiiltävä takki. Seksikkäitä kuvia nähdään enemmänkin lehden sisäsivuilla.

Lady Gaga joutui äskettän kiusaamisväitteiden kohteeksi. Artistin kerrotaan elävän kaksoiselämäänsä siten, että hänen oikea persoonallisuus on unohtunut ja hän elää vain maailmanmaineessa olevan pop-persoonan, eli Lady Gagan, elämää. Jopa hänen äitinsä kutsuu häntä Gagaksi eikä naisen oikealla nimellä, joka on Stefani Germanotta. Lisäksi hänen väitetään kiusaavan omaa henkilökuntaansa.