Rugbypelaaja puraisi vastustajan penistä ottelussa

Ohhoh! · Anna Poikkimäki

Urheilun parissa voi joskus joutua todistamaan upeita, henkeäsalpaavia ja jopa järkyttäviä hetkiä. Viimeksi australialaisen Gold Coast -rugbyjoukkueen pelaaja Anthony Watts kimpaantui ottelun aikansa yllättävin seurauksin.

Hän keskeytti Bycroft Cup -finaalikarsintaottelun sunnuntaina riitelemällä vastapelaajansa kanssa. Vastustaja veti Anthony Wattsilta housut nilkkoihin, jonka jälkeen hurjistunut mies onnistui väitteiden mukaan taistelun tiimellyksessä puraisemaan tätä peniksestä.

Ylikuumentunutta tilannetta tutkitaan paraikaa. 26-vuotias Watts kielsi tapahtuman jälkeen puremisen, mutta pyysi anteeksi, jos oli ollut missään kontaktissa vastapelaajan sukuelinten kanssa. Hänet pistettiin jäähylle yhden pelin ajaksi sääntöjen rikkomisen takia, uutisoi Australian News-sivusto.

Uusimmat