Poliitikon salarakas esitteli paljaat rintansa rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Salarakkaiden julkisuuden kaari näyttää kulkevan hämmästyttävän identtisiä ratoja niin Suomen kokoisessa maassa kuin rapakon takanakin. Tekstaripaljastuksien, seksivideoiden ja paljastavien kuvien jälkeen luonnollisin jatkumo julkkistyrkyn uralle on musiikkikappale.

Poliitikko Anthony Weinerin salarakas Sydney Leathers on nyt kohahduttanut käyskentelemällä rannalla bikineissä. Sen jälkeen hän huomasi kuvaajat ja päätti riisua bikiniensä yläosan ja paljastaa rintansa kuvaajille.

23-vuotias Leathers on jo tienannut omaisuuden paljastuksillaan ja käytti 32.000 euroa kauneusleikkauksiin. Leathers suurennutti rintansa C-kupista D-kuppiin, otti rasvaimun ja kävi nenäleikkauksessa. Kaunotar valkaisi hampaansa laserilla kalliissa operaatiossa, mutta kohujulkkis on tyytyväinen tuloksiin. Hän tekaisi myös pornovideon, jossa riisui itsensä alasti ja kertoi kiihdyttäviä tarinoita seksitekstareistaan.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat