Tokaluokkalaiset neuvovat rakkaudessa: ”Mene sänkyyn ja harrasta seksiä”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naistenlehdet ovat täynnä ohjeita siitä, kuinka sinkut voivat löytää aidon rakkauden elämäänsä. Toisinaan vinkit ovat hyvinkin seikkaperäisiä aina huulipunan väristä käytettävien jalkineiden merkkiin saakka. Verkossa leviää nyt kuva, jossa rakkauden ohjeita jakelevat tokaluokkalaiset tytöt.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Koululaisten opastuslista on siinä mielessä loistava, että tytöt ovat onnistuneet kiteyttämään paperille kaikista oleellisimmat asiat. Heidän mukaansa rakastumisen aikajana alkaa pelkästä tuijottamisesta. Sen jälkeen nainen ja mies siirtyvät lähemmäksi toisiaan. Kolmannessa vaiheessa pyydetään toista osapuolta treffeille, ja neljännessä kohdassa he kehottavat paria menemään sänkyyn ja harrastamaan seksiä.

Tytöt ovat laatineet rakastumisen listaan yhteensä 24 kohtaa, mutta Twitterissä julkaistussa kuvassa ei ole vasta raapusteltuna kuin 13. Hauskaa luettelossa on se, että lapsukaiset ovat kirjoittaneet 6. kohtaan uudestaan seksin harrastamisen, ja monen mielestä pikkutytöt ovat asian ytimessä. Kymmenes kohta on kuitenkin paras: Suutele kumppania ikuisesti.