Dildo ja jumppapallo yhdistettiin – sporttisen naisen unelma?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime vuosina erilaiset ihmisten seksuaalielämää parantavat apuvälineet ovat muuttuneet tabuista melko tavallisiksi tuotteiksi, joita myydään nykyisin jopa markettien hyllyillä. Samalla tuotekehitys alalla on nopeutunut huomattavasti.

Huffington Post
EsterGoldberg.com

Nyt EsterGoldberg.com raportoi Las Vegasin AVN The Adult Entertainment Expo -seksimessuilla esitellystä uutuustuotteesta, jonka käyttötarkoitus ei jää epäselväksi. Kyseessä on nimittäin pääosin perinteisen näköinen jumppapallo, johon on kuitenkin lisätty eräs tärkeä yksityiskohta. Palloon on nimittäin liitetty samaa materiaalia oleva tekopenis, jonka on tarkoitus tuottaa mielihyvää jumppapalloa käytettäessä.

Kerromme lisää messujen uutuustuotteista huomenna.

Uusimmat