Etkö satu olemaan naisellisuuden huipentuma? Näistä merkeistä sen tiedät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihminen voi syntyä naissukupuoleen kuuluvaksi, mutta se ei välttämättä tarkoita, että naisellisuus tulisi kaikilla jo äidinmaidossa. Jotkut meistä hamehelmoista ovat poikamaisempia tapauksia kuin toiset. Buzzfeed-video havainnollisti asiaa.

Joidenkin neitokaisten on esimerkiksi vaikeampaa pukeutua mekkoihin. He eivät tunne oloaan kotoisaksi hameissa. Jätkämäinen kiroilu voi olla myös osa näiden kaunotarten arkea. Niin ikään meikin ja kampausten tekeminen sekä kynsien lakkaus voi tuottaa ongelmia.

Käsilaukkujen käyttäminen on heille jokseenkin erikoinen asia. Naisellisena pidetyt neidot ottavat usein bileissä viiniä ennen kovempia alkoholijuomia. Jos henkilö ei välitä tällaisesta hienostuneesta seurustelukulttuurista, hän siirtyy samantien teräviin.

Uusimmat