Tässä syy miksi naiset rakastuvat varattuihin miehiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Neitokaiset voivat joskus huomata silmäilevänsä varattuja miehiä sillä silmällä. Mikä seurustelevissa herrasmiehissä sitten vetää puoleensa? Elite Dailyn mukaan syy on tietyssä ajatuskaavassa.

Nainen ajattelee automaattisesti, että kun toinen nainen on jo hyväksynyt uroksen omakseen, hänessä täytyy olla hyviä ominaisuuksia. Tuolloin seurustelevan miehen pisteet nousevat hänen silmissään ja neito saattaa nähdä kaksilahkeisen positiivisemmasta näkökulmasta kuin monet sinkkumiehet.

Nainen voi nimittäin erehtyä luulemaan, että yksin elävässä uroksessa on jotain vikaa. Naisellisen logiikan mukaan miehen seurustelukumppani ei ole sen kummempi nainen kuin hänkään, joten itsevarma mimmi uskoo voivansa napata komistuksen omakseen. Reilua se ei tietenkään ole, koska on susimainen liike sekaantua toisten parisuhteisiin.

Kauniimman sukupuolen edustaja voi kuitenkin nähdä muiden seurustelun enemmän haasteena kuin todellisena esteenä. Kyse on siis egotaistelusta aidon rakastumisen sijaan. Jos mies torjuu hänen lähentely-yrityksensä, ylpeys kärsii, mutta sydän jää eheäksi. On miehen päätös, onko hän uskollinen tyttöystävälleen vai lankeaako naarassuden viettelykseen.

Toisen seurustelukumppanin vikitteleminen kertoo luonteenheikkoudesta. Vaikka saavuttamattomilta tuntuvat ihmiset viehättäisivät meitä, ei heidän kanssaan välttämättä voi syntyä mitään pysyvää. Jos ihminen etsii kunnollista parisuhdetta, hänen kannattaa katsella ympärillään olevia vapaita ja seurustelunhaluisia kumppaniehdokkaita.