Masturbointia vastustava maskotti narahti masturboinnista

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

On yleisesti sivistyneiden ihmisten keskuudessa tiedetty tosiasia, että masturboimisella on paljon hyötyvaikutuksia ihmisen hyvinvointiin ja terveyteen. Silti jossakin päin maailmaa noudatetaan edelleen vanhoillisia uskomuksia siitä, että masturboiminen olisi jollain tavalla haitallista ja kieroutunutta.

Facebook
Facebook

Yhdysvaltalaisia kouluja on kiertänyt kevään aikana Stop Masturbation Now -niminen kristillinen ryhmä, jonka tehtävänä on ollut luennoida masturboimisen haittavaikutuksista lapsille ja aikuisille. Yhteisössä on mukana myös itsetyydytystä vastustava Fappy-delfiini, joka toimii organisaation maskottina. Kuin kohtalon ivana, Fappy-puvun alla maskotin roolissa päivisin työskentelevä Paul Horner on nyt pidätetty julkisesta masturboimisesta joogaluokan edustalla Phoenixissa.

Stop Masturbation Now -yhteisön puheenjohtaja väittää, että Horner on syytön ja ihmisten tulisi rukoilla itsetyydystystä vastustavan miehen puolesta. Horner on puolestaan kommentoinut CNN-uutiskanavalle jatkavansa tärkeää masturboimisen ehkäisemistyötä myös vankilassa. Kerroimme taannoin tutkimuksesta, jonka mukaan itsetyydytys ehkäisee kakkostyypin diabetestä, eturauhassyöpää ja masennusta. Lisäksi omaromantiikka voimistaa immuunijärjestelmää ja siten ehkäisee esimerkiksi flunssan puhkeamista. Stop Masturbation Now -ryhmä kuulostaa monen korvaan huonolta vitsiltä. Fappyn pidätyksestä uutisoi National Report -lehti.