Miss Peppu -finalistit alastonkuvissa – mukana kaksoset

Viihdeuutiset · Stara.fi

Miss Peppu -kilpailu sai aikoinaan alkunsa Brasiliasta, jossa se on arvostettu kauneuskilpailu. Sittemmin kisa levisi myös maan ulkopuolelle, kuten esimerkiksi Yhdysvaltoihin. Parhaillaan Brasiliassa kohistaan vuoden 2014 osallistujista, jotka kisaavat finaalissa marraskuussa.

Nyt, muutamia viikkoja ennen h-hetkeä, viisi kilpailun finalistia on riisunut kaiken ja poseerannut tyylikkäissä alastonkuvissa. Mukana ovat myös kaksostytöt Graziella ja Rafaella Fornazieri sekä muista kilpailijoista Claudia Alende, Patricia Oliveira ja Rebeka Francis.

Miss Peppu -kilpailun neljännen kilpailun 27 semifinalistit nähdään nyt poseeraamassa muhkeine muotoineen. Näistä kaunottarista 15 selviytyy finaaliin. Miss Peppu -finaali järjestetään marraskuussa. Tänä vuonna kisassa on mukana muun muassa Megan Foxin kaksoisolento Claudia Alende, identtiset kaksoset Graziella ja Rafaella Fornazieri, plus-kokoinen malli ja kisan historian vanhin osallistuja Rebeka Francis.