Mies yritti ostaa seksiä siviilipoliisilta – maksuksi kana ja kolme dollaria

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

YK:n AIDS-komissio on jo pitkään vaatinut seksityön laillistamista, jotta esimerkiksi prostituutio voitaisiin lukea oikeaksi ammatiksi. Heidän mukaansa bordellit ja paritus tulisi sallia lailla, mikä parantaisi seksityöntekijöiden työturvallisuutta ja itsemääräämisoikeutta.

Prostituutio on kuitenkin laitonta suurimmassa osassa maailman maista. Floridassa yritetään kitkeä seksin katukauppaa esimerkiksi peitetehtävissä olevien poliisien avulla.

Sandfordissa suoritettiin hiljattain prostituutioon liittyvää keikkaa, jossa poliisi esitti maksullista naista kadulla päivystäen. Ansaan lankesi illan aikana seitsemän miestä. Lisäksi poliisi kirjasi ylös yhden erittäin erikoisen tarjouksen.

USA Today kertoo, että yksi naisen ”asiakkaista” oli yrittänyt ostaa seksiä vaihtokauppaa käymällä. Mies tarjosi naiselle kanaa ja kolmea dollaria rahaa seksiä vastaan. Poliisi kieltäytyi herkullisesta ruokatarjouksesta ja pidätti miehen. Ostaja osottautui 32-vuotiaaksi Steven Torresiksi, joka joutuu nyt vastaamaan syytteisiin oikeudessa.