Vaimo rysän päältä kiinni pettämisestä – miehen ystävä kuvasi videolle

Viihdeuutiset · Annika Kela

Aviomiehen hyvä ystävä joutui kiusalliseen tilanteeseen todistettuaan baarissa, kuinka hänen ystävänsä vaimo pelehti baarimikon kanssa. Pariskunnan satumaisia häitä oli vietetty vain 18 kuukautta sitten ja nyt vaimo jo kävi kuumana toiseen mieheen.

YouTube
YouTube

Bestmanina häissä ollut ystävä koki velvollisuudekseen kuvata tilanteen videolle, jotta hän voisi näyttää ystävälleen todisteiden kera, kuinka inhottavasta tilanteesta oli kyse. Bestman lähestyi kamerallaan kuvaten vaimoa ja baarimikkoa ja alkoi kysellä naiselta kenen kanssa hän oikein pelehti, sillä mies ei ollut hänen aviomiehensä.

Videon alussa näkyy, kuinka vaimo siirtyy vaivihkaa pois miehen päältä, jossa hän oli istumassa hajareisin. Sen jälkeen nainen välttelee kyselevää bestmania ja baarimikko heijastaa puhelimensa salamavaloa miestä kohti, jottei hänen kasvonsa näkyisi. Vaimo jäi rysän päältä kiinni.

Bestman julkaisi videon Reddit-sivustolla. Videon kuvatekstissä kerrotaan, että aviomies on epäillyt vaimoaan suhteesta ja video oli vahvistanut miehen epäilyn todeksi. Videon katsomisen jälkeen mies oli mennyt kotiinsa, ottanut vaimolta hänen autonavaimet sekä hänen maksamansa kihla- ja vihkisormukset ja kertonut vaimolle, että hänellä on vuorokausi aikaa pakata tavaransa.

Vaimo oli todennäköisesti osannut odottaa totuuden paljastumista miehelle, sillä hän oli omin silmin nähnyt kuinka bestman oli kuvannut tilanteen videolle. Videotallenne riitti todisteeksi miehelle naisen petollisista aikeista ja hän jätti vaimonsa reilun vuoden kestäneen avioliiton jälkeen.