Alaston nainen hyppäsi DJ-tähden selkään esiintymislavalla

Viihdeuutiset · Annika Kela

Floridan Tampassa keikkaillut DJ-lahjakkuus Keys N Krates koki yllätyksen keikallaan. Yleisön joukosta nimittäin livahti lavalle alaston nainen ja hyppäsi esiintyjän reppuselkään. Tapauksesta hämmentynyt DJ ei ehtinyt reagoida tilanteeseen ja pyrki suojaamaan itseään riehuvalta fanilta.

YouTube
YouTube

Kiertuemanageri ryntäsi lavalle hakemaan alastoman fanaatikon pois häiritsemästä illan tähteä. Huvittava tilanne tallentui keikalla olleiden kännykkäkameroihin ja videomateriaalia on julkaistu myöhemmin netissä muidenkin iloksi.

Videoilta käy ilmi, että villiintynyt Keys N Krates-fani oli riisunut itsensä alasti ja riehui katsomossa muiden joukossa. Sen jälkeen nainen livahti lavalle ja pyörähti DJ:n mikseripöydän alta suoraan esiintyjän taakse ja loikkasi hänen selkäänsä. Vaikka esiintyjä selvästi säikähti riehaantunutta faniaan voi hän olla ylpeä musiikkinsa vaikutuksesta kuuntelijoihinsa. On selvää, että alastomat naisfanaatikot ovat todellisen tähteyden merkki.