Älypeili ottaa täydelliset selfiet automaattisesti

Viihdeuutiset · Annika Kela

Älylaitemarkkinoille on äskettäin lanseerattu mielenkiintoinen uutuus. Smart Ltd on nimittäin kehittänyt älypeilin, jossa yhdistyy kamera, valaistus, sosiaalinen media ja peili yhdeksi laitteeksi. Peilin ansiosta kuvissa onnistuminen ei ole koskaan ollut helpompaa.

Peilin edessä poseeraava henkilö saa täydellisen selfien säätämällä valaistusta mielensä mukaan ja ajastamalla kameran ottamaan kuvan oikealla hetkellä. Älypeili käyttää Wifi-verkkoa ja kuvat on helppo lähettää omaan matkapuhelimeen tai päivittää suoraan sosiaaliseen mediaan.

Älypeili osaa kommunikoida muiden kodissa olevien älylaitteiden kanssa. Peilin voi liittää osaksi turvakamerajärjestelmää ja sen avulla voi myös säätää lämpötilaa ja avata kodin eletronisia lukkoja. Verkkoyhteyden avulla älypeilillä voi myös soittaa esimerkiksi videopuheluita.

Peilejä myydään muun muassa selfiemirror.me -verkkokaupassa. Edullisin peili kustantaa noin 200 dollaria. Yritys hakee älypeilien laajemmalle tuotannolle joukkorahoitusta Indiegogon kautta ja on mahdollista, että jo lähitulevaisuudessa peilejä on saatavilla myös tavarataloista.