Miley Cyrus jätti rintaliivit kotiin – shoppaili rinnat paljaana

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkissa vieraillut poptähti Miley Cyrus on nähty kiertelemässä vaateliikkeitä yhdessä äitinsä Tish Cyrusin kanssa. Äidin ja tyttären yhteinen shoppailupäivä on saanut silminnäkijät hymähtelemään, sillä Miley oli selvästikin unohtanut pukea ylleen rintaliivit.

Läpinäkyvään verkkopaitaan pukeutunut Cyrus kierteli kauppoja käytännössä rinnat paljaana, sillä verkkopaita paljasti myös nännit kokonaisuudessaan, sillä ne työntyivät verkkopaidan reikien läpi. Daily Mail -lehden mukaan Tish ei kiinnittänyt erityistä huomiota tyttärensä provosoivaan pukeutumiseen.

Mileyn äiti lienee tottunut näkemään tyttärensä yllä mitä paljastavimpia vaatteita. Paparazzit ovat onnistuneet ikuistamaan kuvia Mileyn rohkeasta asusta. Kuvista päätellen shoppailureissu oli onnistunut, sillä Miley ihastui eräässä putiikissa korkeavyötäröisiin farkkuihin ja esitteli niitä innoissaan äidilleen.

Splash
Splash