Lucy Pinder riisui jo nyt vuoden 2017 tyttökalenteriin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Brittiläinen kolmossivun tyttö Lucy Pinder kertoi taannoin haaveilevansa lesboseksistä Megan Foxin kanssa. Nyt uhkearintainen tummaverikkö on esiintynyt pienissä hepeneissä Anna Fowlerin kameran edessä ensi vuoden kalenteria varten.

Lucy Pinderin tuoreimmat kuvat kiertävät parhaillaan ympäri nettiä. Uhkeapovisen naisen rintavarustus on vähällä pullahtaa ulos alusvaatteista, kun malli poseeraa seksikkäästi. Naisen kuvat ovat osa hänen vuoden 2017 nimikkokalenteriaan.

Englantilainen Lucy Pinder tunnetaan erityisesti mallina. Hän kuuluu siihen tyttökaartiin, joka hakee itselleen fanikuntaa muodokkailla kurveillaan esimerkiksi miestenlehtien kansissa esiintymällä. Hän osallistui taannoin Celebrity Big Brother -kisaan ja onnistui ärsyttämään muita asukkaita erityisesti tarinoillaan. Pinder lensi tällöin BB-talosta ensimmäisenä.

Lucy Pinder
Lucy Pinder