Tämä ei ole vitsi: 62 000 euron kuulokkeet todelliselle hifistelijälle

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Fanaattiset musiikkiharrastajat ovat usein valmiita sijoittamaan merkittäviä rahasummmia laitteisiin, jotta he voisivat nauttia musiikista mahdollisimman laadukkaasti. Taannoin Sennheiser toi myyntiin kuulokkeet, jotka eivät sovi kovin monen hifistin kukkarolle.

Sennheiser HE1 ‐kuulokejärjestelmä maksaa nimittäin huimat 62.000 euroa. Saman yhtiön vuonna 1991 julkaistuja Orpheus-kuulokkeita on pidetty maailman parhaina, mutta nyt ne kohtasivat viimein voittajansa. Kuulokkeet valmistetaan vain tilauksesta, jotta ostaja voisi itse vaikuttaa niihin. Hinta sisältää myös toimituksen, asentamisen ja käyttöönopastuksen.

Verkkokauppa.com

– Et ole ehkä koskaan nähnyt yhtä kauniita kuulokkeita. Mutta tämä on vasta alkua. Katso, miten kosketus vähitellen herättää Sennheiser HE 1 henkiin—pitäen hetken taukoa, jotta vahvistimen putket ehtivät saavuttaa optimaalisen lämpötilan. Kytke ne sitten päälle ja matkaa puhtaan äänen maailmaan. Paikkoihin, jossa et ole koskaan ennen käynyt, Hifi Studio kirjoittaa.

– Kahden kullatun keraamisen elektrodin välissä kelluva 2,4 mikronin paksuinen platinoitu kalvo tuottaa uskomattoman 8 -100 000 Hz taajuusvasteen ennenkuulemattomalla puhtaudella. Kuulokejärjestelmän päätevahvistimet on sijoitettu kuulokekuppeihin mahdollisimman lähelle elementtiä, jolloin kaapeleissa tapahtuva signaalihäviö on saatu mahdollisimman pieneksi, tuotteen esittelyssä kerrotaan Verkkokauppa.comissa.