Cindy Crawford ilman paitaa rannalla – poseerasi rohkeissa kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Cindy Crawford nähtiin äskettäin Milanon muotiviikoilla yhdessä mallin töitä tekevien lastensa, Kaia ja Presley Gerberin kanssa. Perhe on noussut kuluneen vuoden aikana seuratuksi malliperheeksi, sillä äidin lisäksi myös molemmat lapset tekevät menestyksekästä malliuraa.

Cindy Crawford on jo jättänyt aktiiviuransa supermallina, mutta ilmeisesti veri vetää vielä kameran eteen. Hänet nimittäin kuvattiin nyt poseeraamassa kuvaajille Malibun rannalla Los Angelesin liepeillä. Maailmankuulu supermalli poseerasi ilman paitaa ja rintaliivejä ainoastaan ruskea nahkatakki yllään.

Taannoin Cindy Crawford poseerasi myös RE/DONE-vaatemerkin kuvassa yläosattomissa mainostamassa jalassaan olevia ysärihenkisiä farkkuja. Cindy lupautui mukaan merkin kampanjaan, koska hänen Kaia-tyttärensä on merkin suuri fani. Sen kunniaksi RE/DONE on julkistanut The Crawford Capsule Collection -malliston.

AKM Images / GSI Media / All Over Press
AKM Images / GSI Media / All Over Press
AKM Images / GSI Media / All Over Press
AKM Images / GSI Media / All Over Press