Victoria’s Secret -enkeli raskaana – Romee Strijd odottaa esikoistaan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollantilainen Romee Strijd tunnetaan VIctoria’s Secret -enkelinä, ja kaunotar onkin toiminut alusvaatemerkin mallina jo vuodesta 2015 lähtien. Nyt tähti on jakanut Instagram-kanavallaan ilouutiset ja kertonut, että hän odottaa miehensä kanssa ensimmäistä lastaan.

Romee Strijd avautui julkaisunsa yhteydessä siitä miten vaikeaa raskaaksi tuleminen hänelle oli. 24-vuotiaalla oli todettu aiemmin munasarjojen monirakkulaoireyhtymä, jonka vuoksi Romeella ei ollut tullut kuukautisia seitsemään kuukauteen. Nainen sai selville, että hänen kohdallaan ongelmat johtuivat siitä, että hänen kehonsa oli liiallisessa stressitilassa.

Nainen päätti rauhoittaa kuntoilurutiiniaan ja olle omaa vartaloaan kohtaan hellempi. Hän huomasi, että keho ei voi hyvin niin alhaisessa painossa, jota hän yritti ylläpitää. Romee alkoi myös syömään vapaammin eikä kieltänyt itseltään ruokia, joiden syömistä oli aiemmin vältellyt.

Naisen onneksi kuukautiset palasivat takaisin viime marraskuussa, jonka jälkeen pariskunta oli heti alkanut yrittämään lasta. Perheen perustaminen hänen miehensä Laurens van Leeuwenin kanssa on ollut mallin suurin haave, minkä vuoksi kaunotar onkin hyvin onnellinen siitä, että hän on viimein raskaana.

https://www.instagram.com/p/CAvVHSIsRmT/