Älä luovuta tavoitteidesi suhteen – 4 tapaa saavuttaa unelmat

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni tekee vuoden alussa itselleen lupauksia ja miettii tavoitteita, joita haluaa tänä vuonna saavuttaa. Unelmat voivat kuitenkin jäädä toteuttamatta mikäli niihin ei itse täysin usko tai niistä ei jaksa pitää tiukan paikan tullen kiinni.

Olipa kyse sitten kuntoilusta, itsensä kehittämisestä, työstä tai harrastuksiin liittyvästä unelmasta, elämäntaidon valmentaja Teneshia Jackson Warner on huomannut, että luovuttajia yhdistävät tietyt virheet. Warner kertoi Poosh-sivustolle yleisimmät sudenkuopat, joita välttelemällä heillä on paremmat mahdollisuudet onnistua saavuttamaan unelmansa.

1. Yhdistä unelma isompaan kuvaan

Mikäli haluat pudottaa painoa, älä ajattele tiettyä kilomäärää vaan sitä millainen vaikutus terveemmällä keholla on elämääsi.

2. Pilko unelma

Pilko unelmasi pienempiin ja nopeammin saavutettaviin kokonaisuuksiin. Muista juhlia jokaista pientä etappia, jonka onnistut saavuttamaan.

3. Kerro unelmastasi

Kerro unelmasi ääneen ja mahdollisuuksien mukaan ota matkallesi mukaan henkilö, jolle voit välillä raportoida sitä missä olet menossa.

4. Omistaudu

Tee töitä sen eteen, että unelmasi toteutuu. Tee pieniä asioita isomman kokonaisuuden eteen joka päivä. Jokainen pienikin teko vie sinut lähemmäksi päämäärääsi.