Suosittu Black Mirror saa jatkoa Netflixissä – kuudes kausi työn alla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Scifiä, draamaa ja mustaa huumoriakin vaihtelevissa annoksissa sekoitteleva Black Mirror -sarja saa jatkoa. Irrallisista tarinoista koostuvan sarjan kuudes tuotantokausi nähdään edeltäjien tavoin Netflixissä. Black Mirrorin uudet jaksot ovat Variety-lehden mukaan parhaillaan työn alla.

Kuudes kausi tulee sisältämään enemmän jaksoja kuin kolmesta jaksosta koostunut viides kausi. Jaksoja kuvaillaan myös aikaisempaakin elokuvallisemmiksi. Black Mirrorin viides kausi ilmestyi Netflixiin vuonna 2019, ja monet fanit ehtivätk sittemmin epäillä sarjan jo päättyneen. Sarjan luonut Charlie Brooker ja hänen luova partnerinsa Annabel Jones jättivät House of Tomorrow -tuotantoyhtiön tammikuussa 2020 ja perustivat oman Broke and Bones -yhtiönsä.

Black Mirrorin oikeudet kuitenkin pysyivät House of Tomorrow’n emoyhtiö Endemol Shine Groupilla. Uuden sopimuksen myötä Brooker ja Jones pääsivät jatkamaan Black Mirrorin tekemistä. Toistaiseksi tiedossa ei ole, milloin uusia jaksoja voi odotella Netflixin valikoimiin.