Dua Lipa poseerasi auliisti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen poptähti Dua Lipa on nauttinut maailmanlaajuisesta suosiosta etenkin Future Nostalgia -albuminsa myötä. Äskettäin hän päätyi jälleen plagiointisyytösten keskiöön. Yhdysvaltalainen reggaeyhtye Artikal Sound System nosti oikeudessa kanteen, jonka mukaan Dua Lipan single Levitating olisi plagioitu heidän Live Your Life -kappaleestaan.

Nyt popkaunotar on toteuttanut malliuraansa poseeraamalla viettelevästi sohvalla paljastavassa denim-henkisessä asussa. Kyseessä ei ollut kuitenkaan mikä tahansa poseeraus, vaan tämä ikuistettiin Milanon muotiviikoilla. Samalla selvisi, että Lipa oli tavannut muotiviikoilla myös muun muassa Donatella Versacen. Yhteinen bileilta näytti olleen menestys, kun Versace kehui sitä vielä sosiaalisessa mediassakin.

Taannoin lauluntekijät L Russell Brown ja Sandy Linzer nostivat kanteen, jossa Dua Lipan Levitating-kappaletta syytetään kopioksi. Brownin ja Linzerin mukaan Dua Lipan hitin alun melodia on kopioitu heidän kappaleistaan Wiggle and Giggle All Night ja Don Diablo. Muusikot huomauttivat Dua Lipan myöntäneen haastatteluissa saaneensa vaikutteita 1970- ja 1980-lukujen popmusiikista. Levitating-kappale julkaistiin vuonna 2020 ilmestyneellä Future Nostalgia -albumilla.