Katri Haapanen uhkeana suppailemassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vuosia sitten Katri Sorsa oli viihdelehtien sivuilta tuttu kohukaunotar, kunnes hän rauhoitti menoaan ja nimeksi vaihtui Katri Haapanen. Hän tuli suomalaisille tutuksi muun muassa chat-juontajana ja rintavana Viidakon tähtöset -realitytähtenä. Myöhemmin hän opiskeli Laajasalon kristillisessä opistossa suntioksi.

Nyt Katri on julkaissut kuvan juhannuksen viettämisestään, sillä muodokas kaunotar suuntasi suppilautailemaan aalloille. Siellä hän kuvasi itsensä sosiaalisen median julkaisuun. Samalla Katri paljasti ikävän tapauksen, sillä häntä oli kertomansa mukaan edellisenä päivänä uhkailtu ja hänen kimppuunsa oli oltu käydä. Onneksi sivulliset auttoivat ja tilanne päättyi hyvin.

– Olen todella siunattu. Vaikka tänään hymyilen, niin se ei tarkoita, että kaikki olisi ok. Joskus hymy on osoitus rohkeudesta ja toivosta, Haapanen kommentoi.

Katri Haapanen lähti aikoinaan opiskelemaan suntioksi, koska hän halusi löytää kanavan tehdä asioita, joilla on oikeasti jokin merkitys. Taannoin Katri Haapanen totesi, että silikonirinnat ovat surullisia, koska ne toivat hänelle parempaa itsetuntoa siihen saakka kunnes huomasi olleensa väärässä.