Breaking Bad saamassa lisää spinoffeja – seuraavaksi suosikkipahiksen tarina?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Better Call Saul -sarja saa päätöksensä tänä kesänä, mutta Breaking Badin maailmaan saatetaan palata televisioon vielä tulevaisuudessakin. Yhdysvaltalainen AMC-kanava on halukas jatkamaan tarinaa uusien spinoff-sarjojen muodossa.

AMC Studiosin viihdeyksikön johtaja Dan McDermott kertoi Variety-lehden haastattelussa olevansa valmis tekemään lähes mitä vain, jotta Breaking Badin maailmaan palattaisiin jatkossakin. Pallo on Better Call Saulin luojien, Vince Gilliganin ja Peter Gouldin hallussa. Jos he ovat valmiita palaamaan aiheeseen, on myös tuotantoyhtiö.

Breaking Badissa ja Better Call Saulissa huumepomo Gustavo Fringiä näyttelevä Giancarlo Esposito on vihjannut hänen hahmonsa palaavan ruutuihin tulevaisuudessakin. Hän kertoi Late Show With James Corden -ohjelmassa Gilliganin saattavan haluta kertoa hahmon taustatarinan spinoff-sarjan tai elokuvan muodossa.

– Vince Gilligan sanoi minulle, ettei tarina ole ohi ennen kuin se on ohi. Onko se vihje? Minulle se ainakin saattaa olla, sillä näyttelijänä oletan sen tarkoittavan, että lisää voi olla tulossa, Esposito paljasti.