Iggy Azalea liittyi OnlyFansiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisräppäri Iggy Azalea on yllättänyt faninsa. Hän on paljastanut liittyneensä OnlyFans-palveluun vastoin aikaisempia kommenttejaan. Suunnitelmissa on julkaista massiivinen multimediaprojekti.

Iggy Azalean OnlyFans-tili ei tule sisältämään ainakaan pelkästään eroottista materiaalia. Artisti suunnittelee julkaisevansa palvelussa Hotter Than Hell -projektiinsa kuuluvia valokuvia, kappaleita, videoita, piirroksia ja muuta sisältöä. Kuukausijäsenyys tilille maksaa 25 dollaria.

Azalea kertoi vielä aiemmin, ettei hän koskaan liittyisi OnlyFansiin. Räppärin mukaan hänen mielensä muuttui, sillä OnlyFans tarjoaa mahdollisuuden välttyä muiden digitaalisten alustojen rajoittavalta sensuurilta. Hotter Than Hell -projekti on saanut inspiraatiota muun muassa Madonnan Sex-kirjasta ja Pamela Andersonilta.

– Myönnän etten tiennyt OnlyFansin olevan se paikka jossa voisin antaa luovuuteni kukoistaa, joten en olisi arvannut tekeväni heidän kanssaan yhteistyötä isoimman projektini tiimoilta! Tutustuttuani OnlyFansiin pintaa syvemmälle tajusin sen olevan täydellinen alusta multimediaprojektilleni, Azalea kuvaili tiedotteessa Varietylle.