Kendall Jenner poseerasi yläosattomissa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mallina ja Kardashianin perheen toiseksi nuorimpana tyttärenä tunnettu Kendall Jenner on toiminut Calvin Kleinin kasvona jo pitkään. Nyt nainen poseeraa jälleen suositun merkin yhtenä mallina Calvin Kleinin uudessa kevätkampanjassa.

Calvin Kleinin mainoslause kuuluu tätä nykyä: ”Calvins or nothing”. Myös mainosvideoilla ja kuvissa malleilla on yllään joko Calvin Kleinin tuotteita tai ei mitään. Kendall Jenner poseeraa alusvaatteissa, farkuissa ja myös ilman yläosaa.

Calvin Kleinin julkaisemat mainoskuvat ovat saaneet kuitenkin yllättäen melko negatiivisen vastaanoton etenkin Selena Gomezin faneilta. Moni toteaa kommenteissa, että Kendall Jennerin esiinnyttyä kuvissa heiltä jää kyseisen merkin tuotteet ostamatta. ”Mean girl energy”, kommentoi toinen.

Kendall Jenner on yhdistetty sosiaalisessa mediassa käytyyn kiusaamiseen, joka on fanien mukaan ilmeistä. Kendall Jenner esiintyi yhdessä Hailey Bieber julkaisemassa videossa, jota on pidetty ilkeänä viestinä Selena Gomezille. Sen vuoksi Gomezin fanit yrittävät sosiaalisessa mediassa nyt kaikin tavoin vaikuttaa negatiivisesti myös Kendall Jennerin töihin.