Näin Selena Gomez loihtii meikkityylinsä – luonnollinen lopputulos

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti ja nykyään myös kosmetiikka-alan yrittäjänä toimiva Selena Gomez on ollut kovassa nosteessa viime vuosien aikana. Laulaja sai hetkessä enemmän seuraajia Instagramissa kuin kukaan muu. Gomezilla oli yli 381 miljoonaa seuraajaa alkuvuodesta kun hän päätti jäädä tauolle sosiaalisesta mediasta. Nyt nainen on tehnyt paluun ja hänen seuraajalukunsa on noussut jo yli 402 miljoonan.

Nyt Selena Gomez julkaisi hänen Rare Beauty -yrityksensä YouTube-kanavalla videon, jossa hän esittelee miten hän tekee kauniin luonnollisen meikkityyliin omia tuotteitaan käyttäen. Nainen aloittaa ensin ihonhoidosta, minkä jälkeen hän siirtyy meikkituotteisiin. Tähti esittelee samalla uusia juuri lanseerattuja tuotteita kuten Positive Light Silky Touch -korostuspuuteriaan.

Selena Gomezin suosio lähti entistä kovempaan nousuun nyt kun hänen arkkivihollisenaan pidetty Hailey Bieber on myös julkaissut oman ihonhoitosarjansa. Bieberin kerrotaan kiusaavan ja matkivan Gomezia, minkä vuoksi moni sometähti on julkaissut muun muassa TikTokissa videoita, joissa he eivät edes vaivaudu testaamaan Rhode-merkin pr-lahjana saatuja tuotteita vaan he heittävät ne suoraan roskiin.