Bess esittää kesäkumibiisin: ”Jos tämä pyhä kolminaisuus ei toteudu…”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden 2023 kesäkumibiisi on julkaistu. Tänä vuonna virallisen kesäkumibiisin esittää yksi tämän hetken suosituimmista suomalaisartisteista, Bess. Hänen kappaleensa kantaa nimeä Missio.

– Biisissä on kyse kahden ihmisen kohtaamisesta ja magneettisesta vetovoimasta. Tärkein viesti, jonka haluan välittää, on kuitenkin se, että suojattu seksi kuuluu kaikille sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Kolme tärkeintä asiaa ovat luottamus, kunnioitus ja suostumus. Jos tämä pyhä kolminaisuus ei toteudu, niin älkää tehkö mitään, kertoo Bess tiedotteessa.

Bessin mukaan Missio syntyi biisileirillä vuonna 2022 UMK:n jälkeen, eikä sitä alun perin suunniteltu kesäkumibiisiksi. Kappale päätettiin säästää artistin albumilta juuri Kesäkumi-kampanjaa varten.

YleX:n Suomen Punaisen Ristin, Syöpäjärjestöjen ja Sotilaskotiliiton Kesäkumi-kampanja järjestetään jo 28. kertaa. Sen aikana kesän tapahtumissa jaetaan kymmeniä tuhansia kondomeja ja muistutetaan nuoria turvallisesta seksistä. Kesäkumibiisejä ovat esittäneet muun muassa Erika Vikman ja Arttu Wiskari, Antti Tuisku, Haloo Helsinki, Robin sekä PMMP.