Jessie J ikuisti raskausaikansa – julkaisi koskettavan kuvakollaasin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Brittiläinen laulaja Jessie J on tunnettu hänen vahvasta lauluäänestään ja useista hiteistään. Hän paljasti alkuvuodesta iloisia uutisia ja kertoi sosiaalisessa mediassa odottavansa esikoislastaan. Ilmoituksensa jälkeen nainen onkin esitellyt raskausvatsaansa usein punaisella matolla.

Jessie J julkaisi nyt hänen Instagram-kanavallaan koskettavan videon, jossa nähdään miten kauniisti tähden raskausajan loppupuoli on tallennettu kuviksi. Tähti ei halunnut ottaa raskausajan kuvia studiossa vaan hän halusi niistä itselleen mahdollisimman aidon muiston.

– En halua mitään hienostelevia kuvia tai kuvien jälkikäsittelyä. Haluan katsella myöhemmin näitä kuvia ja muistaa tämän ajan juuri sellaisena kuin miltä näytin ja miltä minusta tuntui, Jessie J kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Kuvissa Jessie J esittelee paljasta vatsaansa ja tekee arkisia asioita. Nainen poseeraa eri huoneissa, sängyllä ja etsii jääkaapista naposteltavaa. Osassa kuvista näkyy myös Jessie J:n kumppanin ja tulevan isän Chanan Safir Colmanin kädet.