Suomalainen aikuisviihdetähti kilpailee Euroopan mestaruudesta – 16 lajia ja kuusi tuntia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Aikuisviihteestä pitävät pyrkivät saamaan rakastelun viralliseksi urheilulajiksi. He aikovat järjestää turnauksen naapurimaassamme Ruotsissa. Yhdyntä tulisi osallistujien mukaan verrata urheilulajiin, jossa mitataan kestävyyden lisäksi muun muassa samalla tapahtuvaa kommunikaatiota osapuolten välillä.

Ensimmäinen turnaus on olympialaisten tyylinen. Osallistujien tulee suorittaa aktia peräti kuusi tuntia päivässä 16 eri lajissa. Idean takana on ruotsalainen järjestö, joka on määritellyt urheiluna harrastettavan yhdynnän pelisäännöt. Ensimmäinen turnaus on tarkoitus myös livestriimata torstaina 8. kesäkuuta. Kilpailun ennakkotietojen mukaan Suomea edustaa aikuisviihdetähti Ann Joy.

Lajeina ovat muun muassa viettely, esileikki, vartalon eri osien hieronta, kestävyys, ulkonäkö, poseeraus, taiteellinen esiintyminen ja asentojen vaihto, pitkäkestoisuus, luovuus asennoissa, verenpaine ja syke, kaunein ja vaikein asento, taiteellinen esteettisyys sekä aktiivisin pariskunta. Osallistujat saavat 5-10 pistettä kustakin lajista yleisöltä ja viiden tuomarin komitealta. Kilpailut järjestetään Göteborgissa.