Offset yllätti Cardi B:n näyttävästi – juhlivat kuudetta hääpäivää

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kahden lapsen äiti ja menestynyt artisti Cardi B on naimisissa räppäri Offsetin kanssa. Pariskunta tutustui toisiinsa vuonna 2017 ja meni heti saman vuoden aikana naimisiin. Vuonna 2020 Cardi B haki miehestä avioeroa, mutta harkinta-aikana päätti vetää eropaperit pois.

Nyt Cardi B ja Offset pääsivät juhlistamaan heidän kuudetta hääpäiväänsä. Hääpäivän kunniaksi Offset oli yllättänyt vaimonsa upealla kukka-asetelmalla, joka oli tuotu heidän valtavan kotinsa aulaan. Kukka-asetelmaan oli sijoitettu myös valoja, jotka näyttivät kynttilöiltä.

Cardi B oli ilahtunut näkemästään ja julkaisi hänen Instagram-kanavallaan videon, jossa hän esittelee upeaa yllätystä. Kuvatekstissä nainen kertoo rakastavansa Offsetissa sitä miten upea isä hän on lapsille, miten hän suojelee ja elättää perhettä ja on aikuinen mies talossa.

Cardi B kertoo arvostavansa myös sitä miten Offset huomioi häntä ja muistaa hänen lempivärinsä, -merkkinsä ja -ruokansa. ”Rakastan sitä miten kiinnität huomiota yksityiskohtiin koska ne pienet asiat saavat minut juuri hymyilemään eniten”, Cardi B kirjoittaa.